SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Sonic Robo Blast 2 > SRB2 Discussion > Bug Reports

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 02-18-2020   #1
coraldev
Default Change to OpenGL from in the game causes mouse issues on relaunch

Changing the renderer to OpenGL from the ingame menu, quitting, and relaunching via the .exe causes the mouse camera to become sluggish. Launching via the "SRB2 - OpenGL.bat" file fixes the issue until you launch via .exe again. Changing the renderer back to software and relaunching via .exe also fixes the issue.

The issue:


How it should be:


Both have the same mouse sensitivity settings.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	fast.gif
Views:	177
Size:	3.99 MB
ID:	26860   Click image for larger version

Name:	slow.gif
Views:	234
Size:	6.86 MB
ID:	26861  
coraldev is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2020   #2
a lonely chao
 
a lonely chao's Avatar
Default

thank you i know fixed that problem.
a lonely chao is offline   Reply With Quote
Old 05-12-2020   #3
Icarus
Banned
Default

But is there a reason why the mouse becomes sluggish?
Icarus is offline   Reply With Quote
Reply
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 07:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.