SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Sonic Robo Blast 2 > Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-28-2010   #1
DarsyWolf
 
DarsyWolf's Avatar
Default Problem Not Showing

Whats going on? I'd want to play this but I can't see it. I recorded it and it barely shows but when I play it all I see is a blank screen with music. Whats going on with it? :(

Last edited by DarsyWolf; 07-28-2010 at 10:26 PM. Reason: Forgot "h" in "showing"
DarsyWolf is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2010   #2
danie
Default

What??? I don't understand one word you just said
danie is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2010   #3
ThunderNova
 
ThunderNova's Avatar
Default

He is trying to record his gameplay using a screen recorder. The problem here is that only certain screen recorders work, do to SRB2's programming. I tried my own myself, and it did the same thing. Just ask what screen recorders do work, or just use a video camera.
ThunderNova is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2010   #4
danie
Default

I used Camstudio and it does not work unless its in OpenGL Mode so try that. so play it in OpenGL Mode and see what it does
danie is offline   Reply With Quote
Old 07-29-2010   #5
Someone
My name is not a troll
 
Someone's Avatar
Default

FRAPS is also very useful; gives you an FPS counter and recording, which is awesome.
Someone is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Textures showing up dark in XWE Manic Editing Help 0 07-26-2009 02:25 AM
My MD2 model isn't showing up!!! Fawfulfan Editing Help 9 11-13-2008 04:01 PM
IWAD is not showing up Jellybones Editing Help 3 10-05-2008 12:28 AM
Sigh why isnt my avy showing Autosaver General Discussion 0 04-01-2008 01:06 AM
im having a problem with some character wads not showing up deitycam Help 4 09-28-2007 07:18 PM


All times are GMT. The time now is 12:23 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2020, vBulletin Solutions, Inc.