SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Sonic Robo Blast 2 > Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 07-21-2013   #1
speed2411
*Speed-Roid*
 
speed2411's Avatar
Default Opengl breaks on me?

I know opengl is an unsupported feature in Srb2, but Fraps only records Opengl mode in Srb2, and I was planning to record a lot. You see, I just started using opengl and it was working great. I was only able to use it in windowed mode, but it still worked if you changed the resolution to take up your entire computer screen.

Yesterday, I launched Srb2 version 109.4a with opengl enabled, for some classic game play. It worked fine. In fact, better. But the thing is, today I tried launching Srb2 with opengl mode, and it gave me two error messages.

Code:
LoadlibbaryFAILED(): couldn't load 'r_ opengl.dll
Then it gives me,

Code:
Error initializing opengl
I attempted to replace the opengl file with the file it gave me from the srb2 zip, but its still the same thing. I attempted working srb2 109.4a with opengl and it works. Why won't 2.0.6 work? Can someone please help me?

Edit: I checked the log and it says this.
Code:
I_StartupGraphics...
GetLastError: A dynamic link library (DLL) initialization routine failed.
I_Error(): Error initializing OpenGL
__________________
Listen. I'm *Speed-Roid* Not you. Me! So I really don't want you using my name.

Spoiler:
Clearly, I controlled your mind to make you open this spoiler box. You cant resist my power!! I shall control your mind. ^_^

Last edited by speed2411; 07-21-2013 at 11:07 PM.
speed2411 is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2013   #2
That2rb2DUDE
Pro Splatoon 2 Player
 
That2rb2DUDE's Avatar
Default

Did you have any other tabs open? It happens to me to but it always happens if I have too many internet tabs open.
__________________
Youtuber over 30,000 Subs:
http://www.youtube.com/ThatSrb2DUDE

Twitter: @ThatSrb2DUDE

Last edited by That2rb2DUDE; 07-22-2013 at 09:01 AM.
That2rb2DUDE is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2013   #3
speed2411
*Speed-Roid*
 
speed2411's Avatar
Default

I had fraps open... Maybe that could be it. Thanks.
__________________
Listen. I'm *Speed-Roid* Not you. Me! So I really don't want you using my name.

Spoiler:
Clearly, I controlled your mind to make you open this spoiler box. You cant resist my power!! I shall control your mind. ^_^
speed2411 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2013   #4
Sky The Destroyer
 
Sky The Destroyer's Avatar
Default

It happens to me sometimes as well, I just give it some time and it goes away. Not sure why it happens.
__________________
<SkyTheDestroyer> Why does the Master Server delist my server once it hits 32/32?
<SpiritCrusher> Your server has attained GOD STATUS
<SpiritCrusher> The MS can't display it anymore
Sky The Destroyer is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2013   #5
speed2411
*Speed-Roid*
 
speed2411's Avatar
Default

Ya. It worked. Thanks everybody. :D
__________________
Listen. I'm *Speed-Roid* Not you. Me! So I really don't want you using my name.

Spoiler:
Clearly, I controlled your mind to make you open this spoiler box. You cant resist my power!! I shall control your mind. ^_^
speed2411 is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2013   #6
gregory_house
ʇxǝʇ pǝddᴉlɟ ɹɐoɯ ɥʇᴉʍ ʍoN
 
gregory_house's Avatar
Default

Funny thing, it happens to me if I wait some time before inputting my account password at boot time, and doesn't go away until I reboot and enter the password quickly.

Weird, isn't it?
gregory_house is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.