SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Sonic Robo Blast 2 > Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 03-31-2007   #1
Jazz
 
Jazz's Avatar
Default Auto Removal issue with hosting

I have an interesting problem when I try to host SRB2.

I create the server and all is well, people are able to join it. However, after about 2-3 minutes my server is no longer visible on the internet. The master server says that it was auto removed and no new people are able to join after that. Does anybody have any clue why this kind of thing happens and how to fix it?

Help appreciated.
__________________
Now that's a real game logo.
Jazz is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #2
Jazz
 
Jazz's Avatar
Default

I also checked the ban list, and I'm not on it, if that helps any.
__________________
Now that's a real game logo.
Jazz is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #3
ronin sanji
 
ronin sanji's Avatar
Default

Edit, don't double post.

And have you tried hosting a game?
__________________
Go Naruto Shippuden!
Go Sasuke! Go Gaara! Go Itachi!
I can't wait for ninetail naruto vs. curse seal 2 sasuke to come out in english. >_<
ronin sanji is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #4
Jazz
 
Jazz's Avatar
Default

Yes. But my server does not stay visible for any longer that 2-3 minutes, like my first post says.
__________________
Now that's a real game logo.
Jazz is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #5
BlueZero4
 
BlueZero4's Avatar
Default

Hmm, it might be your router. Have you heard about port forwarding?
__________________
scr_bz4pack.wad
BlueZero4 is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #6
ronin sanji
 
ronin sanji's Avatar
Default

Have you checked your network connection?
__________________
Go Naruto Shippuden!
Go Sasuke! Go Gaara! Go Itachi!
I can't wait for ninetail naruto vs. curse seal 2 sasuke to come out in english. >_<
ronin sanji is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #7
Jazz
 
Jazz's Avatar
Default

Already went through that, everything portforward.com told me to do. My server is visible, it just does not stay visible. People can join, but only for a short time before my server is dropped off the list.
__________________
Now that's a real game logo.
Jazz is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #8
Torgo
Developer
 
Torgo's Avatar
Default

Yep, I had the same problem. You have to update your firmware, which is usually found on your routers website. Be careful when updating firmware, doing something wrong can make your router not work.
Torgo is offline   Reply With Quote
Old 03-31-2007   #9
Jazz
 
Jazz's Avatar
Default

Ill try that. Thanks for your help.
__________________
Now that's a real game logo.
Jazz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Fixed Auto Aim bug? Zinos Bug Reports (2.0.X) 20 10-04-2013 06:07 PM
Auto/Manual Camera Error 404 Help 3 02-15-2011 11:49 PM
ADDBOT DON'T WORK 2. AUTO TYPE 3.AUTO CONTROL? Donovan the hedgehog Help 9 07-13-2008 10:54 PM
Member Purge and Image Removal Mystic Archived Announcements 0 12-09-2004 02:09 AM


All times are GMT. The time now is 11:20 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.