SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Archived > SRB2 Forum Archives > Bug Reports (2.0.X)

 
 
Thread Tools Search this Thread
Old 05-21-2012   #1
PHCC
Too fast for you to see me.
 
PHCC's Avatar
Default A possible bug in the "-record" command

I don't know if it's a bug or if it's intentional, but it's impossible to use the commands "-record" and "-ultimate" together. The game won't record in ultimate mode.
__________________
My YouTube channel:
http://www.youtube.com/user/PedroHCC10

Last edited by K.S.; 05-21-2012 at 05:06 PM.
PHCC is offline  
Old 05-21-2012   #2
K.S.
Formerly Inuyasha
Retired Staff
 
K.S.'s Avatar
Default

That would be because the command is -ultimatemode, not -ultimate.
K.S. is offline  
Old 05-21-2012   #3
PHCC
Too fast for you to see me.
 
PHCC's Avatar
Default

Yes, but still. When I use the -playdemo command, the game won't go to ultimate mode automatically.

Anyway, everthing is solved using -ultimatemode before -playdemo. But I think that when a record game is used in ultimate mode, te playdemo should play as ultimate mode without me needing to go there myself and turn the ultimate mode on.
__________________
My YouTube channel:
http://www.youtube.com/user/PedroHCC10
PHCC is offline  
 
Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 01:00 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.