SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Sonic Robo Blast 2 > Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 04-10-2019   #1
Dee
The Imaginator
 
Dee's Avatar
Default SLADE: No patches found for *insert 4 letter chharacter here* frame ]

Modding is not very easy, especially in sprite work. When I got this message, it said: No patches found for frame ]. Can anyone help me fix this?
__________________
I'm working on a pencil mod.
Goes by "Red" in online matches.
Dee is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2019   #2
742mph
My work is never done yet
 
742mph's Avatar
Default

Try going to Edit -> Preferences -> Editing and checking the box marked "Use percent encoding if needed outside of Wad Archives", if that box isn't already checked.
__________________
Quote:
<Evilgasm> the opposite of egoraptor is Toa Tahu
742mph is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2019   #3
Dee
The Imaginator
 
Dee's Avatar
Default

Didn't work. I tried renaming them too.
__________________
I'm working on a pencil mod.
Goes by "Red" in online matches.
Dee is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2019   #4
Monster Iestyn
Friendly Neighbour-Hood
Moderator
 
Monster Iestyn's Avatar
Default

Are you making a character wad or pk3? If so, do you actually have sprites for that frame in particular?

Alternatively, have you missed out any of the other frames before then?
__________________
My page stuffed full of MIDI goodness!
The Hitchhiker's Guide to the Robo-Hoodiverse
Timeline of Sonic Robo Blast History!

That's an uppercase i, not a lowercase L, for the record. Also, it's pronounced "Yes-tin".
Monster Iestyn is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2019   #5
Dee
The Imaginator
 
Dee's Avatar
Default

I'm making a character wad, and I do have sprites for my character.
__________________
I'm working on a pencil mod.
Goes by "Red" in online matches.
Dee is offline   Reply With Quote
Old 04-16-2019   #6
Lach
nanananananananananananan a
 
Lach's Avatar
Default

Make sure you have all the frames up to and including frame ]. This means you must cover all 8 angles for the sprites from A-Z and the symbols [, +, and ]. They also should be converted to the Doom graphics format, though I don't think that's the problem yielding your error.
Lach is offline   Reply With Quote
Old 05-19-2019   #7
Dee
The Imaginator
 
Dee's Avatar
Default

I have all the sprites A-Z, and all sprites for [, +, and ] (] is only one sprite)
__________________
I'm working on a pencil mod.
Goes by "Red" in online matches.
Dee is offline   Reply With Quote
Old 05-20-2019   #8
Lach
nanananananananananananan a
 
Lach's Avatar
Default

Are you sure you converted it to Doom format? Is there anything in between those sprites that interrupts them from being loaded? It might be helpful to show a screenshot of your lumps so we can identify what the problem is; the error itself is not a good indication of exactly what you've done wrong.
Lach is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 03:54 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.