SRB2 Message Board  

Go Back   SRB2 Message Board > Sonic Robo Blast 2 > Help

Reply
 
Thread Tools Search this Thread
Old 01-06-2018   #1
TehCanadianSpartan
Earth-chan is flat
 
TehCanadianSpartan's Avatar
Default No sound in SRB2

I've seen multiple threads on this topic and I just recently started seeing this issue come up

Basically, whenever I start up SRB2 to do what I normally do, there's no sound but Volume Mixer shows the audio working perfectly
Like I said before, this came up out of nowhere last week and I'm trying to figure out what happened
TehCanadianSpartan is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2018   #2
Zwip-Zwap Zapony
Please just call me Zappy.
 
Zwip-Zwap Zapony's Avatar
Default

This might be a silly question, but if you right-click the volume icon in the icon bar thingie and choose "Open Volume Mixer", is SRB2 itself muted that way?
Zwip-Zwap Zapony is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2018   #3
TehCanadianSpartan
Earth-chan is flat
 
TehCanadianSpartan's Avatar
Default

That's the problem, it doesn't show up muted at all whenever I look to see if it is or not
TehCanadianSpartan is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2018   #4
Potatosack
funyn menme
 
Potatosack's Avatar
Default

Tried using restartaudio yet?
__________________
Take your fidget spinner and smite me.
Potatosack is offline   Reply With Quote
Old 01-07-2018   #5
TehCanadianSpartan
Earth-chan is flat
 
TehCanadianSpartan's Avatar
Default

Once I put on some of the MIDI tunes, the sound all of a sudden works along with the SFX from the game

Everything is back to normal after what I did, very strange...

Last edited by TehCanadianSpartan; 01-07-2018 at 04:01 PM.
TehCanadianSpartan is offline   Reply With Quote
Old 08-21-2018   #6
nandobyker
Default

Quote:
Originally Posted by TehCanadianSpartan View Post
Once I put on some of the MIDI tunes, the sound all of a sudden works along with the SFX from the game

Everything is back to normal after what I did, very strange...
thanks, you saved me alot of time

Last edited by nandobyker; 08-21-2018 at 12:44 AM.
nandobyker is offline   Reply With Quote
Old 08-26-2018   #7
Panda.
Just a remapper.
 
Panda.'s Avatar
Default

Were you hosting a dedicated server before this happen ?
I mean it does happen to me too. Every I host a dedicated server and forcily close it then it sometimes doesn't want to sound anything when I no longer host dedicated server.
__________________
<#Wane> WHAT HAVE YOU DONE
<#Panda> I done my H.W xd
Panda. is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT. The time now is 11:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.